U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ben van Baal

Tielsestraat 79

6675AC Valburg

info@digisolution.nl

Tel.   0488-431956

Mob. 06-30879388

TV, internet en telefonie.

 

In dit tijdperk van digitale TV met al zijn mogelijkheden is het vaak lastig om door de bomen het bos nog te zien. Bij Digisolution kunt u terecht voor een onafhankelijk advies over welke provider het best bij u past. Bijvoorbeeld KPN, Delta, Caiway of Ziggo. Ik informeer u graag vrijblijvend over wat deze providers te bieden hebben. Combinaties met internet en telefonie zijn mogelijk, waardoor u wellicht zelfs kosten kunt besparen.

 

Ziggo

Als Ziggo dealer laat ik u graag de mogelijkheden en de beeldkwaliteit van Ziggo zien. U kunt uw abonnement via mij afsluiten en op verzoek verzorg ik de gehele installatie bij u thuis. Wilt u meer informatie, neem dan contact met mij op.

 

Glasvezel

U kunt bij mij een abonnement afsluiten voor Digitale TV, internet en telefonie over glasvezel. Wilt u meer informatie hierover, neem dan contact met mij op.

 

Overige providers

Abonnementen afsluiten bij providers zoals KPN, Delta, Caiway en Online kunt u ook via mij. U heeft hier dan verder geen omkijken naar.

 

Aansluitmaterialen

Aansluitmaterialen zoals versterkers, kabels, connectoren en verdelers zijn verkrijgbaar bij mij. Ik lever alleen materialen met Kabel Keur.

 

Storingen

Heeft u een storing of een ander probleem met uw aansluiting? Neem dan meteen contact op, zodat uw probleem snel en goed wordt opgelost. 

 

Klik <hier> voor informatie en prijzen.