U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ben van Baal

Tielsestraat 79

6675AC Valburg

info@digisolution.nl

Tel.   0488-431956

Mob. 06-30879388

Preventief onderhoud.

 

Particulieren kunnen een servicecontract afsluiten voor € 54,00 per jaar   (incl. btw).

In dit contract is begrepen:

  • Één maal per jaar schoonmaak van één computer;
  • Één maal per jaar onderhoud van de software op deze computer       (windows update’s, verwijderen van virussen, spam en spyware);
  • Telefonische ondersteuning bij al uw vragen over uw computer en het gebruik daarvan gedurende de looptijd van het contract;
  • Telefonische ondersteuning bij uw vragen over digitale televisie  gedurende de looptijd van het contract.

 

Natuurlijk is het ook voor bedrijven mogelijk een servicecontract af te sluiten. Hiervoor kunnen echter andere prijzen gelden.

 

Ik werk op afspraak; als u uw computer bijvoorbeeld ‘s morgens voor u naar het werk gaat brengt dan kunt uw hem ‘s middags na uw werk weer ophalen.

 

Klik <hier> voor informatie en prijzen.

 

 

Het belang van goed onderhoud.

 

Vaak wordt onderhoud van de computer onderschat. Hardware, software en bestanden kunnen behoorlijke schade oplopen als gevolg van te weinig onderhoud.

 

Bij de hardware is stof één van de grootste boosdoeners. Stof gaat tussen de koelribben van de onderdelen zitten en op de bladen van de ventilatoren. Onderdelen raken oververhit en ventilatoren gaan herrie maken. Het gevolg hiervan kunt u wellicht al raden. Een defecte computer!

 

Software is een ander verhaal. Zeker in het tijdperk van internet komt de dreiging meer van buiten het huis of bedrijf. Virussen, spam en spyware liggen op de loer. Gelukkig is er software die uw computer tegen deze bedreigingen beschermt. Maar wordt deze software wel up-to-date gehouden en onderhouden? Als deze software niet up-to-date is, is het mogelijk dat er alsnog een virus of iets dergelijks zich nestelt in uw computer. Ook met alle gevolgen van dien.

 

Beschadiging van uw software en bestanden waaraan u uren heeft gewerkt!

 

Door uw computer, zowel de hardware als de software, minimaal eens per jaar te laten onderhouden bent u ervan verzekerd dat al het mogelijke wordt gedaan om storingen en beschadigingen tegen te gaan en kunt u met een gerust hart blijven werken met uw computer.

 

Klik <hier> voor informatie en prijzen.