U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ben van Baal

Tielsestraat 79

6675AC Valburg

info@digisolution.nl

Tel.   0488-431956

Mob. 06-30879388

Computer verkoop.

 

Op dit moment zijn er zeer veel verschillende soorten computers verkrijgbaar op de markt. Het gevoel de juiste keuze te hebben gemaakt is soms ver te zoeken.

 

Betaal ik niet te veel?

Kan ik hier een tijdje mee vooruit?

Voldoet het aan mijn verwachtingen?

Is mijn oude computer niet meer goed?

 

Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen die u kunt stellen bij de aanschaf van computers en randapparatuur.

 

Ik help u graag bij het maken van de juiste keuze hierin.

 

Voordat we op zoek gaan naar een nieuwe computer kunnen we indien u dit wenst eerst kijken of uw oude computer wel is afgeschreven. Misschien kan deze nog wel een paar jaar mee, door het vervangen van een paar onderdelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het geheugen of harddisk.

 

Bij uw zoektocht naar nieuwe hardware, software en/of randapparatuur zal mijn aankoopadvies aan u altijd open en eerlijk blijven. Samen zoeken we naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. U geeft uw wensen aan mij door en ik zoek voor u de apparatuur die daarbij past. Uw nieuwe computer wordt zo nodig op maat gemaakt en bovendien betaalt u minder dan elders.

 

Uw nieuwe computer wordt netjes in elkaar gezet en wordt voorzien van het besturingssysteem. Ook software die in uw bezit is kan ik er voor u op zetten, alle bestanden van uw oude computer worden indien u dit wenst op de nieuwe computer gezet.

 

In overleg wordt uw nieuwe computer bij u thuis compleet geïnstalleerd met de bestaande of nieuwe randapparatuur.

Het belangrijkste is dat u met een goed gevoel gebruik kunt maken van uw aankoop!

 

Klik <hier> voor informatie en prijzen.