U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ben van Baal

Tielsestraat 79

6675AC Valburg

info@digisolution.nl

Tel.   0488-431956

Mob. 06-30879388

Computer hulp.

 

Het kan zomaar gebeuren...

  • Uw computer start niet meer op, hij komt niet verder dan een blauw   scherm of het opstartscherm van Windows en dan start hij weer opnieuw op.
  • Er is geen geluid meer.         
  • Programma’s starten niet meer op.
  • De computer is ontzettend traag geworden.
  • U heeft per ongeluk bestanden van uw computer of fotocamera verwijderd.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van problemen die u met uw computer kunt tegenkomen. Wellicht door het toedoen van een virus of misschien was het pech, maar er moet wel wat aan gebeuren en Digisolution kan u hierbij van dienst zijn!

 

Klik <hier> voor informatie en prijzen.

 

 

Reparatie door Digisolution.

 

U brengt uw computer bij mij ter reparatie. Er worden goede afspraken gemaakt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Eventueel kunt u gebruik maken van een leencomputer. Mocht ik het probleem niet op kunnen lossen: ik werk op basis van het no-cure-no-pay principe, dus er zijn dan geen kosten voor u.

Indien u dit wenst kom ik bij u aan huis. Als het mogelijk is wordt het probleem direct verholpen. Mocht het niet lukken dan neem ik de computer mee voor verder onderzoek.

 

 

Remote support.

 

Ook is het mogelijk om een computerprobleem op afstand op te lossen. Ik kan vanuit mijn werkplek inloggen op uw computer en zo het probleem oplossen. U kunt hiervoor contact met mij opnemen zodat ik u hierover meer informatie kan verstrekken.

 

 

Verwijderde bestanden herstellen.

 

Het kan natuurlijk ook zijn dat u per ongeluk bestanden van uw computer of fotocamera en zelfs vanuit de prullenbak verwijderd heeft. Dan is het nog steeds mogelijk om deze bestanden met speciale software terug te halen. Het is dan wel verstandig om niet meer met uw computer te werken omdat het mogelijk is dat uw belangrijke bestand overschreven wordt en dus niet meer te herstellen is.

Ook als een harddisk of geheugen geformatteerd is, is het nog mogelijk om de bestanden te herstellen.

Deze bestanden herstellen is een tijdrovende zaak en kan ook niet 100% gegarandeerd worden. Dit is afhankelijk van de staat van de harddisk of geheugen en of er al bestanden overheen geschreven zijn.

 

Mijn ervaring is dat het zeker de moeite waard kan zijn om op zijn minst te proberen uw foto's of andere belangrijke bestanden te redden.

 

Klik <hier> voor informatie en prijzen.